Schoonheidsinstituut Sensé - Molenzijde 126 - Merksplas - 0479/877 433
Sensé hecht belang aan uw privacy. 

De verantwoordelijke voor de verwerking, Sensé respecteert de geldende wetgeving met betrekking tot de bescherming van de privégegevens in de verwerking van de persoonlijke gegevens. 

Sensé verwerkt persoonsgegevens, omdat u die gegevens zelf aan Sensé hebt doorgegevenHieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:In het contactformulier of bij een online afspraak vragen we naar je voornaam, naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden voor volgende doeleinden: Om uw vragen te beantwoorden, een bevestiging en herinnering te sturen en u te contacteren bij noodzaak in verband met uw afspraak,
Sensé bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig. 

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Sensé gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. 

U kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan U zich steeds richten tot Sensé. 

Uw persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.

Sensé kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.