Schoonheidsinstituut Sensé - Molenzijde 126 - Merksplas - 0479/877 433
 
Gelaatsverzorging:  Biodroga systems
 
 
Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Zorgvuldig getoetste grondstoffen, stabiliteitstests, effectiviteittests, dermatologisch onderzoek, in-vitro tests, korte en lange termijn onderzoeken met proefpersonen. Onze wetenschappers dragen een grote verantwoordelijkheid producten te ontwikkelen die aan onze eisen voldoen.  Zo kunt u er altijd op vertrouwen uw huid met BIODROGA op topniveau te verzorgen.
Natuurlijke substanties zoals oliën of plantenextracten in combinatie met biotechnologisch werkzame stoffen; uit dit samenspel bestaan alle BIODROGA producten.  Op die manier benutten we op technische wijze onze biologische processen, door ze met natuurlijke stoffen te verbinden. Geïnspireerd door de natuur, afgestemd op de bijzondere eisen van cosmetiek in zijn geheel. Onderzocht, ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen labaratoria en fabrieken in Baden- Baden. Op die manier garanderen we bij wereldwijde verkoop constante kwaliteit, zodat u op BIODROGA kunt vertrouwen. Altijd en overal.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Maquillage:    M-U-S-T  (make-up studio)    M-U-S-T  (make-up studio)Eind jaren tachting is bij BACK STAGE in Amsterdam de basis gelegd voor de professionele make-up van M-U-S-T. In deze gespecialiseerde winkel voor professionele visagisten begon een klein team van make-up specialisten met het ontwikkelen van professionele make-up producten.Inmiddels biedt M-U-S-T in meer dan 15 landen zowel de veeleisende professional als de moderne vrouw een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten in een oneindig kleurenpalet met veelzijdige gebruiksmogelijkheden.De producten van M-U-S-T zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren.